הורות מאוחרת

הורות מאוחרת

Number of replies: 15

"נס ענק": בת 65 מבני ברק, ילדה את בנה הראשון.

חיה שחר, תושבת בני ברק, בת 65, הפכה הבוקר (יום שני 18/05/15)  לאם המבוגרת ביותר בישראל,

לאחר שילדה את בנה הראשון בבית החולים "מאיר" בכפר סבא.

האישה הרתה בפעם הראשונה לאחר 46 שנות נישואין במה שהגדירו במשפחה "נס ענק".

מקורב למשפחה סיפר כי "התינוק בריא ושלם".

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

כתוב/כתבי  מה דעתך על הורות בגיל מאוחר ? נמק/י את תשובתך

In reply to First post

תשובה ל: הורות מאוחרת

by Deleted user -

אני חושבת שזה לא טוב, כי מאוד קשה ללדת בגיל מבוגר. מאוד מסוכן לבריאות של אמא ושל תינוק. יותר וב ללדת ב גיל צעיר.

In reply to First post

by Deleted user -

לשרה אישה של אברהם גם נלד תינוק בגיל מבוגר אבל בדרך כלל זה לא קורה.

In reply to First post

by Deleted user -

לפידעתי הורות בגיל מבוגר היא ממש לא בסדר, מפבי ש אנשים זקנים, ילדים חלשים ויכולים להיות עם הרבה מחלות. נוסף לכך לעולם מודרני לא צריך כל כך הרבה ילדים, הם עכשיו יותר מדי הרבה.

In reply to First post

by Deleted user -

הורות היא קטע שזה ניקרא להיות הורים בפעם הראשונה. בראש ובראשונה, אני חושב שלהביא לעולם הוא דבר הכי מדהים שיכול להיות. בנוסף לפי דעתי, אני בעד כי יכול להיות שזה בא אחרי מלא ניסיונות אז זה מגיע לה למרות זאת שזה מאוחר בשביל גילה. זה נקרא נס כי בגיל הזה קשה להביא ילדים לעולם. 

In reply to Deleted user

by Deleted user -

הורות היא קטע שזה ניקרא להיות הורים בפעם הראשונה. בראש ובראשונה, אני חושב שלהביא לעולם הוא דבר הכי מדהים שיכול להיות. בנוסף לפי דעתי, אני בעד כי יכול להיות שזה בא אחרי מלא ניסיונות אז זה מגיע לה למרות זאת שזה מאוחר בשביל גילה. זה נקרא נס כי בגיל הזה קשה להביא ילדים לעולם. 

In reply to First post

by Deleted user -

אני חושב ש הורות מאוגר לא טוב, כי יבולות לחיות בעיות עצל הורים ועצל ולדיהם עם בריות שלהם ובעיות עם חינוכי ילדיהם.

In reply to First post

by Deleted user -

אני חושבת שגיל הזה מאוד מאוחר בישביל נוגד ילדים ויש ארבה צפי ש במשך רעיון  בעיות יהיו

In reply to First post

by Deleted user -

לפי דעתי, זה לא תוב כי זה מאוחר מאוד ואחר נך יהיו בעיות.

In reply to First post

by Deleted user -

לפי דעתי ש זה מאוד מסוקן בשבל נשים, כי זה גיל מבוגר,אבל כש יש בעיות עם בריות ו מוקדם נשים לא יכולים ללדת, זה נורמלי.

In reply to First post

by Deleted user -

אומנם ילדה בגיל כזה היא יכול להיות מסוכנת , אבל אם ילד נולד בארי וחזק זה נפלא. 

In reply to First post

by Deleted user -

לפי דעתי שזה באמת נס גדול ללדת בגיל מאוחר. מכוון שמסוקן ללדת בגיל הזה.

In reply to First post

by Deleted user -

לפי דעתי זה בהחלט "נס ענק" ללדת את הילד הראשון בגיל כל כך מבוגר וזה בעיניי אפילו פלא!!! כמו כן אני סבורה שלהיות אמא בגיל 65 קשה ברמות על מכיוון שלהורים חייבים להיות הרבה כוחות וסבלנות. לעומת זאת הורים מבוגרים הם בעלי עייפות וחסר סבלנות. 

In reply to First post

by Deleted user -

לדעתי הורות בגיל מבוגר היא לא משהו נורמלי כי במקום הראשון אני חושבת על התינוק.

In reply to First post

by Deleted user -

לפי דעתי ללדת תינוקות בגיל מבוגר, דווקא אחרי תהליך קשה וארוך, נס גדול. למרות זאת כדאי לעשות שיקול דעת מבחינת המוסר. מש הילד יהיה בגיל הנעורים ההורים שלו יהיו כבר קשישים. כאשר הם באים לפגישות הורים בבתי ספר או מקומות אחרים, יש אפשרות שילדיהם יתלבשו. כמו כן יש אומרים שהורים אמורים לתמוך בילדיהם עד גיל מבוגר, אך ברוב המקרים הוריהם לא יהיו מסוגלים לעזור. למעשה הורים מבוגרים אפילו לא יכלו להשתתף בחתונות של ילדיהם או פעם להכיר עם נכדיהם.